сряда, 4 август 2010 г.

Среща на Варненските "Картичкофурии"

Интересно беше още от началото: срещата беше на много оживено място, а ние се разпознахме лесно по усмивките. С Али бяхме първи и щом видехме усмихната дама си казвахме:"Тя от нашите" и найстина. Защо другите хора са така нацупени.....незнам и не искам да знам. Искам да се срещам с хора като тези с които се видяхме тогава.
Хайде и от мен няколко снимки, за да можете да видите и Грета, която е невероятен сладур, очарователен и магнетичен човек. Ели пък е едно тихичко и работливо слънце! Деси за мен си е "Шефа" - един топъл човек с голямо сърце! Какво да кажа за Али-бали - тя е като торнадо - сяда за малко, завладява вниманието и след секунда е хукнала на някъде, после пак се появява и говори, говори.... Обичам я! Както и всички останали, след опознаването, което не трая дълго имах чувството, че се познаваме от години и разбира се времето не ни стигна, но скоро надявам се ще се видим пак.



А тук са снимките на Грета: http://crazyquilling.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2011-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=50

3 коментара:

  1. Ама,че сте милички,колко ви е било хубавкооо,браво!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ами аз от радост забравих да ти кажа да дойдеш при мен,имам изненада за теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Много се радвам че сте се видяли. Как ми се иска и аз да присъствам на някоя срещичка.
    Благодаря за снимката на която я има Грета, аз много исках да я видя.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!