петък, 5 ноември 2010 г.

Предизвиквам ви "фурии" с тема "Снежинки"

Най-после дойде и моят ред да ви предизвикам и понеже ме хващате на куилинг вълна мислех да е нещо в тази техника, такава тема обаче вече имаше. После се замислих, че и без това всички в момента усилено творим коледни картички, та нека темата е в този дух. И без повече приказки ви предизвиквам с тема "Снежинки" - всякакви видове и всякакви цветове /ще ви дам жокер - тази година ми се иска коледните картички да не са в стандартните банални цветове, а по свежи и живи - освободете въображението си/.
Наградите ще са 3 бр. Двете са абсолютно еднакви - едната за картичката, която ще избера аз, а другата за тази, която ще изберем на случаен принцип.
Реших тук да напиша подробностите за наградите, за да не правим дълъг поста в блога на "Картичкофуриите"
И така първите две награди съдържат:
3 бр листа с топъл ембосинг;
пакет със 7 цвята стъклени перли по 5 бр;
пакет висулки /не съм ги броила/;
5 бр пакетчета фин брокат;
6 бр лепки от филц;
5 цвята панделки с ширина 1 см органза по 1 м;
5 цвята панделки с ширина 1 см сатен по 1 метър;
6 цвята панделки с ширина 0,7 см сатен по 1 метър:

а в тази има едни клещи със 100 бр замби;
сатенени шнурчета 4 цвята по 2 метра и
8 цвята хартиена рафия по 1 метър - това напоследък ми е много любим материал

за картичките нямам какво повече да ви кажа ;)



От мен много вдъхновение!
Имахме "коледа през лятото", сега без да искам се получи "снежинки посред есенни жеги" ;)))
Забавлявайте се - това е важното!

11 коментара:

  1. Юл,
    Много интересна тема си подготвила , а за наградите ти нямам думи.

    ОтговорИзтриване
  2. Добре,че ни предизвика,че да седна да направя нещо, а и наградите са много примамливи.

    ОтговорИзтриване
  3. Черно-бялата картичка е невероятна!!! Браво на дъщеря ти, толкова стилна картичка е направила и така майсторски, че да му се прииска на човек да си я купи!

    ОтговорИзтриване
  4. Аз ни в клин ни в ръкав ще отправя една забележка към прекрасните ти снежинки... истинските са с по 6 лъча. Наистина няма нужда да се гони някаква достоверност и може би коментара ми е неуместен, но ... аз да си кажа (правя го без капчица заядливост само заради принципа :)). Приятен и усмихнат ден на теб и талантливата ти дъщеря!

    ОтговорИзтриване
  5. Всичко, което правиш е невероятно красиво и заслужава адмирации! Предизвикателството ти е чудесно и едно от които най- много ми допадат! Не знам защо обаче, чувствам някаква дискриминация по отношение на моите творби. Дори не ги забеляза! Сигурно не са достатъчно интересни, за да ги удостоиш внимание! Но....въпрос на уважение към труда на себеподобните!

    ОтговорИзтриване
  6. Май си права, сега се разрових - иска ми се да знам обаче защо е така - нещо свързано с кристалната структура или е друго! Ще го имам предвид за другия път ;) - Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  7. Прелестни снежинкови картички :)

    ОтговорИзтриване
  8. Дели, мила, знаеш колко много харесвам нещата ти, защо мислиш, че не ги оценявам. В края на седмицата ми се струпаха много ангажименти и може наистина да съм пропусналя някоя творба, но ще обърна специално внимание всяка една. Те са толкова много и всичките прекрасни - не бързай да съдиш така при 90 картички не е лесно да се разгледат и е възможно да се пропусне. Голяма и топла прегръдка от мен за теб - дано ми простиш!

    ОтговорИзтриване
  9. Юле, много си щедра!!!
    Получих си наградата и като отворих пакета се изумих колко много неща (всички подбрани с вкус) има вътре! Естествено веднага се похвалих на всички, които ми се мярнаха пред очите :)
    Ще си ги ползвам с кеф!
    Много, много благодаря!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Юле, опитвам да открия адреса на електронната ти поща, но не успявам.Аз имам късмета да ти подаря картичка за Коледа :) Очаквам да ми изпратиш адрес-vi12@abv.bg.

    ОтговорИзтриване
  11. Здравей, разгледах картичките ти и много ми харесаха, дали мога да си поръчам покана от теб за рожденния ден на дъщеря ми? Как мога да се свържа с тебза подробности? Стаси - stasi_stoianova@abv.bg

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!