петък, 2 септември 2011 г.

Здравейте, хартиени феи, ето, че отново е мой ред да ви предизвикам и понеже вече сте много добри не ми беше лесно да измисля с какво да ви затрудня ;). В крайна сметка се спрях на "Чисто бяла картичка", защото много обичам белия цвят и за да ви накарам за разнообразие вместо с цветове да си поиграете с различни текстури и ефекти върху бялото. Задачата е да Не се използва абсолютно Никакъв друг цвят освен бялото /единствено изключение прави белия брокат въпреки цветните отблясъци в него/.

Правейки вдъхновението установих, че трудното е не да измислиш и направиш картичката, а да успееш да я снимаш добре ;)))
Надявам се да не съм ви затруднила прекалено и да намерите "Бяло" вдъхновение и да се включите.
Заради релефите, мисля да изпратя тези "вдъхновения" и при Хобисимо ;)

4 коментара:

  1. Много интересна тема за предизвикателство. Бялото винаги ми е било най-трудно да го оставя просто бяло. Винаги ме влече да сложа и някакъв друг цвят. Твоите творения изглеждат прекрасно! Снимките са се получили чудесно, предвид колко трудно е да се снимка изкрящо бяло.

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, от кога се каня да направя картичка само в бяло, виждала съм някои много красиви, твоите също са вдъхновяващи, чаровни и красиви. Не съм направила досега, защото не смятам, че имам достатъчно хубави бели хартии и картони, но ще измисля нещо :)

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошни бели творения! И чудесно предизвикателство, за което вече имам идея и дано успея да я реализирам!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!