събота, 21 април 2012 г.

Картичка по "Рецепта"

Рецептата е следната: Хартия+Панделка+Цвете+Ембосинг Тази картичка освен за това предизвикателство на Картичкофуриите я правих и за да тествам няколко нови продукта, а именно: лепило във вид на химикал - с него лепих мини камъчетата по картичката /много удобно и прецизно за работа/;) нови за мен лепящи дискчета - с тях залепих дъното на кутийката и букетчето вътре /използвах на местата, където иначе бих лепила със горещ силикон и съм изключително доволна от резултата - държи здраво, работи се чисто и единственото нещо до сега, което лепи на стъкло ;)/ и не на последно място самозалепващ велкро диск, за да монтирам кутийката с розите на картичката /има и по-фин вариант, който трябваше да използвам, за да не стърчи толкова кутийката, но така здраво залепва велкрото, че не подлежи на смяна вече ;))) / Дано ви хареса, ще се радвам да споделите мнение за новите използвани неща, ако за вас не са новост ;)

2 коментара:

  1. Картичката е новаторска, перфектна и прецизна! Наистина нещо ново и като материали и като идея! Браво, Юле! Възхищавам ти се и се гордея с теб! Кутийката с розите е много сладка, финна и новаторска! Цветовете няма да ги коментирам!(За тези, които не знаят - зеленият цвят във всичките си нюанси ми е любим и имам слабост към зелени неща!)Браво, браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Юленце, колко много ме зарадва красотата, която си сътворила, си нямаш и на идея! И много хубава хрумка, поздравления!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!