четвъртък, 10 май 2012 г.

"Рози"

Този път започнах "от копчето към балтона" ;))))) Реших да опитам да направя розички от най-малкото възможно цветенце - 1 см, мисля, че се справих ;) и понеже станаха много дребни, не стават за къде да е, си намериха мястото на едно венче от дребни листенца. После мислих какво да украся с него и понеже е сезона на баловете и сватбите - реших да е на една кутийка за пари, та да зарадва някого по-скоро. Моделчето видях ето тук: http://www.youtube.com/watch?v=VaHhOOeIY3A /не ми излиза линка и това е :(/
С тази мини красота се надявам да зарадвам Дани в нейното предизвикателство "Рози"

9 коментара:

  1. Много съм впечатлена, розичките ти са уникални- толкова миниатюрни и красиви!

    ОтговорИзтриване
  2. Beautiful card, love the wreath! Flowers are so sweet!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка! Много красива и нежна. Вдъхновява ме да се пробвам с ръчни розички :)

    ОтговорИзтриване
  4. Адмирации, Юле! За красотата, която си създала, за търпението и сръчността да направиш от толкова малки цветчета розички! Кутията изглежда просто повече от прекрасна по този начин!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Юле, прекрасна картичка си създала - и съчетание на цветове, и изборът ти на модел...Но най-много ме изуми с големината на розите - трябва да си много сръчна, правила съм ги и знам, колко е трудно такъв малък размер да се изработят...Перфектни са!Поздравления и много ти благодаря, че се включи в моето предизвикателство при Ккофурии!

      Изтриване
  5. Много сте мили - Благодаря ви от сърце, момичета! Дани, ще ти издам сега вече, че тази картичка е правено специално заради предизвикателството, което ми се случва много рядко както знаете, времето все не стига :(. Но много си падам по ръчните рози и нямаше как да устоя. Прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, мила - прегръдки и от мен .....връщам се пак да я гледам, наистина емного, много красива, прелест!

      Изтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!