петък, 11 май 2012 г.

Сватбено

Много исках да се включа в това сватбено предизвикателство, но така и не можах да реша с кой от тези пликове да бъде, защото си ги харесах много всичките :( За това извинете ме за многото снимки, но ще участвам с всички тях /приемете ги като едо участие/ в предизвикателството на Мила http://hobbychallenges.blogspot.com/2012/04/12-30042012-14052012.html "Сватбено"

5 коментара:

  1. Юленце, всичките са страхотни, различни от тези, които съм виждала и декорацията е изключително нежна и красива!

    ОтговорИзтриване
  2. Юле, искам да ти кажа, че що се отнася до картичкоправенето съм противник на конфекцията (имам предвид картичките от типа "открийте разликите", които откак машинките станаха сравнително лесно достъпни виждам все по-често). Тези ми харесват - имат излъчване, ама внимавай да не залитнеш моля те!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знам, Тече, но ми се налага - точно това правя в момента :( - все пак имам магазин и трябва да осигурявам количества от най-търсените артикули в момента. Старая се да не е съвсем "кофекция", но хората искат да повтарям едно и също много пъти :( никак не ми е кеф и за това понякога правя и по нещо специално за вас по предизвикателствата, за да отърся от ширпотребата ;) Прегръдки!

      Изтриване
  3. И трите ми харесаха много.Иматси свой стил и излъчване. Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 12 "Сватбено"!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!