понеделник, 28 юни 2010 г.

Кутийка за морски съкровища

Една картичка по темата "Моето лято". Както вече споделих обичам да събирам разни нещица по плажа и понеже съм сигурна, че предната няма да ми стигне си приготвих една по-голяма ;). Всъщност това е подарък за една клиентка от Видин по повод, че избра точно при мен да си поръча нещата, малък жест на внимание, днес отпътува към нея и утре ще разбера дали съм успяла да я усмихна и зарадвам.




17 коментара:

  1. Чудесна идея,оригинална и ,както винаги,добре изпълнена!Надявам се,че моята съгражданка ще я хареса,колкото мен поне!

    ОтговорИзтриване
  2. Оо, Страхотна е тази кутийка!

    ОтговорИзтриване
  3. bearkis, ако не я хареса, ще ти кажа къде да отидеш да си я вземеш ;)
    Светле, знаеш, че съм фен на нещата ти и тези твои думи значат сташно много за мен! Благодаря и на двете ви за милите думи!

    ОтговорИзтриване
  4. страхотна е кутийката и много оригинална

    ОтговорИзтриване
  5. СТрахотна кутийка. Много е красива :)

    ОтговорИзтриване
  6. ейййй, Юлия, направо невероятно творение....много, ама мноого ми хареса! Удивителна е!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна е! Най-съм впечатлена от малките кутийчета във вътрешността! :) Прекрасно си го замислила, а дамата ще бъде много трогната, знам:)

    ОтговорИзтриване
  8. Перфектна малка кутийка на етажи! Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна кутийка и перфектно изпълнение! И цветовете много ми харесват :)

    ОтговорИзтриване
  10. И тук ще ви кажа, че страшно ви обичам и Благодаря, че ми покахте цял един нов свят - картичките. Нямаше да правя това, което сега харесвате, ако не бяхте всички вие, хиляди целувки за вас!

    ОтговорИзтриване
  11. Много красиво се е получило! Винаги имаш страшно оригинални идеи и ми е много приятно да идвам тук да им се любувам!

    ОтговорИзтриване
  12. Благодаря Ем, но не всички идеи са изцяло мои, някои неща съм ги видяла някога, някъде, но отлежавайки в главата ми и докато си чакат реда да ги направя се променят и ги доразвивам. А ако не си спомня точно как е било направено си го доизмислям съвсем и така понякога тръгвайки от нещо, накрая се получава коренно различно.Никога започвайки незнам какво ще излезе накрая. Понякога не е кой знае какво, а понякога е много добро. Като сравня обаче нещата, които правех само преди месец и половина /преди да ви открия/ и тези сега..... разликата е огромна и това го дължа изцяло на вас - новите техники и материали си казват думата и дават доста голяма свобода на въображението ми.

    ОтговорИзтриване
  13. Много оригинално, много хубава идея, интересна, различна, впечатляваща. Много ми хареса!Някой ден ще пробвам ако разрешиш!

    ОтговорИзтриване
  14. Е защо иначе споделяме, Ле, ако не да се учим една от друга!? Ще се радвам да видя твоя вариант - давай смело ;)

    ОтговорИзтриване
  15. Юлия страхотна е кутийката!Браво!

    ОтговорИзтриване
  16. аууууу страшна кутия!!!! Много оригинална е. Браво!!!(жалко че няма указания как се прави вътрешната част, външната се вижда)

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!