неделя, 15 април 2012 г.

Винтидж пролет

Здравейте, мили феи на картичите! Отдавна не съм имала време да се включа в предизвикателство и сега благодарение на няколкото почивни дни имам малко време и за забавление и разпускане. Още щом прочетох зададената от Дани тема реших, че няма начин да не направя картичка по нея. Напоследък Винтиджа ми е много на сърце, а и ми е едно пролетно..... За беля обаче повечето ми материали са в работилничката и се оказа, че се налага да импровизирам за тази картичка, иначе казано сама се предизвиках да работя с наличното у дома ;))) Добре, че съм си оставила някой и друга хартийка и парче картон, "за всеки случай". И така, без мастила и инструменти се получи ето това:




Благодаря ти за страхотното предизвикателство, Дани, и се надявам картичката да отговаря на условията. Пожелавам на всички една много романтична пролет!

5 коментара:

  1. Юле, радвам се да те "видя" отново тук! Страхотна картичка си спретнала с това, което си разполагала! Браво! Много нежна и романтична!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако знаеш само как ми липсвате :( - надявам се лятото да не ми е толкова натоварено и редовно да съм с вас! Прегръдки от мен!

      Изтриване
  2. Юле,картичката ти е страхотна! Представям си какво би се получило ако имаше мастила и инструменти!?! Много е нежна и много пролетна!Да знаеш ,че винтидж стилът действа доста пристрастяващо;-) Благодаря ти ,че се включи в моето първо предизвикателство при картичкофуриите! Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  3. Може ли email за контакт с вас?

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!