четвъртък, 8 юли 2010 г.

Дръвчв от камъни микс

Камъните са стандартно и червено тигрово око, ахат, яспис, вероятно и други, които не разпознавам.
АХАТ - защитава от уроки и лоши очи. Черният ахат предизвиква печал и може да създаде непредвидена ситуация. Белият или жълтият - спомага за доброта, мекосърдечие и вътрешна увереност. Ако по природа сте боец, то ахатът може да ви направи жалък.
ЯСПИС - има много видове. Зеленият предпазва от болести. Жълтият регулира отношенията с началството. Свързан е с дълга и честта. Пъстроцветният е камък на копнежи и вдъхновение.
Тигрово око- Според индийците този полускъпоценен камък изостря интуицията, усмирява гнева и носи късмет, лекува необоснована ревност. В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите надежди. Полезно е да го носите във периоди на сериозни жизнени промени.Подходящ за Дева и Козирог, помага при болки в главата, стомашни проблеми,ревматизъм,болки в краката противопоказен за Водолей.
Като талисман тигровото око помага на своя собственик да прояви мъдрост и гъвкавост. То не само прекрасно оценява създадената обстановка, но и позволява на собственика си да се приспособи към промените около него и в настроението на околните по най-подходящия начин. С помощта на тигровото око собственикът му винаги намира най-добрия (или по-точно най-безконфликтния) изход от всяка ситуация. На дамите носи късмет и успех във всевъзможните домашни дела и във възпитанието на децата. Тигровото око предпазва бизнесмените от коварството на конкурентите и им позволява да се ориентират в ситуацията с възможно най-голяма материална изгода. В професионален план тигровото око е камъкът на работниците на интелектуалния труд.…



2 коментара:

  1. Много е красиво:)))Страхотно е:))

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина прекрасно! Много ми харесва как с различните видове камъни влагаш и различни пожелания в самото творение!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е много важно за мен, благодаря, че го споделяте!